Sculpturaal naakt-2

van Bodo Gebhardt

- Werkcode: 718 426

Bodo Gebhardt over Sculpturaal naakt-2

Vrouwelijk gedeeltelijk naakt in imitatie van Griekse beelden. Zoals vaak afgebeeld in de Griekse mythologie, sieren dierlijke hoorns hier het hoofd van de figuur.
Sculpturaal naakt-2 vind je in de categorieën Bodypainting, Decoratieve kunst, Erotiek, Fotografie, Kleuren, Mythologie, Sculptuur, Wolderwijd, composing en phantasy.
Bodo Gebhardt profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bodo Gebhardt

Bodo Gebhardt, geboren in 1958, maakt in zijn werk specifiek gebruik van digitale technieken - van portretten tot naakten. Hij is niet geïnteresseerd in de meest perfecte weergave van de werkelijkheid. Het gaat hem erom zijn zeer persoonlijke emoties en interpretaties een onmiskenbare uitdrukking te geven. Bodo Gebhardt "schildert" met licht, waardoor bijzondere stemmingen ontstaan waarin werkelijkheid en fantasie samensmelten tot een spannend totaalbeeld. Hij jaagt daarbij geen enkele tijdgeest of modetrend in de fotografie achterna, maar blijft consequent trouw aan zijn lijn. Zelf zegt hij over zijn foto's dat het "gefotografeerde liefdesverklaringen" zijn.

Alle werken van Bodo Gebhardt


Waarom je kiest voor Sculpturaal naakt-2 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Sculpturaal naakt-2 van Bodo Gebhardt

Koop de foto Sculpturaal naakt-2 van Bodo Gebhardt op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 718 426
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden