Heide van de Malpie, Valkenswaard

van Joep de Groot

- Werkcode: 302 760

Joep de Groot over Heide van de Malpie, Valkenswaard

Een van de leuke dingen aan landschapsfotografie vind ik dat je op dezelfde locatie iedere keer een andere foto kunt maken. Deze plek had ik al eerder bezocht en op goed geluk ben ik er deze week naar teruggegaan, aangezien ik niet wist hoe de heide daar in bloei zou staan. Aangekomen in de schemering was het even zoeken naar de plek met de boom die me aansprak. Het geluk leek aan mijn zijde omdat er wat cirrus bewolking in de lucht zat. De wolken kleurden zoals verwacht mooi rood voordat de zon opkwam, maar achteraf kwam de foto die ik in gedachten had toch niet helemaal uit de verf. Wie weet moet ik nog maar een paar keer terug naar deze plek, maar dat is iets voor volgend jaar.
Heide van de Malpie, Valkenswaard vind je in de categorieën Fotografie, Heide, Landschappen, Malpie, Mist, Nazomer, Ochtend, Stilleven, Valkenswaard (plaats), Wolken, Zomer en vroeg.
Joep de Groot profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Joep de Groot

Al vanaf jonge leeftijd ben ik gefascineerd door de natuur en zijn schoonheid. Pas later ben ik me toe gaan leggen op het vastleggen hiervan door middel van foto's. In eerste instantie waren dit simpele kiekjes van dingen die ik mooi vond. Gedurende de daaropvolgende jaren heb ik mezelf uitgedaagd de kwaliteit van mijn foto's te verbeteren. Vooral foto's van anderen zijn altijd een inspiratiebron geweest om mezelf te verbeteren. Door het bestuderen van vele boeken, tutorials en tijdschriften heb ik mezelf geleerd wat ik nu toepas. Mijn fotografische stijl kenmerkt zich als weids, kleurrijk en expressief. Veel foto's in mijn portfolio zijn genomen met een groothoeklens tijdens zonsopkomst of -ondergang. Door middel van mijn foto's wil ik de schoonheid van de natuur laten zien en met name van het Nederlandse landschap, waarvan ik denk dat het onterecht ondergewaardeerd wordt. Naast landschappen fotografeer ik ook andere onderwerpen in de natuur zoals insecten en andere dieren, planten en paddenstoelen. De echte uitzonderingen hierop zijn enkele architectuur- en stadsfoto's. Doordat ik zelf geen auto bezit, heb ik voornamelijk het gebied rond mijn woonplaats Eindhoven tot mijn werkgebied gemaakt. In de loop van de tijd heb ik hier verschillende fascinerende fotolocaties, buiten de algemeen bekende gebieden zoals de Strabrechtse heide en Kampina, ontdekt.

Alle werken van Joep de Groot


Waarom je kiest voor Heide van de Malpie, Valkenswaard op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Heide van de Malpie, Valkenswaard van Joep de Groot

Koop de foto Heide van de Malpie, Valkenswaard van Joep de Groot op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 302 760
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden