Here I stand

van Sander Poppe

- Werkcode: 385 317

Sander Poppe over Here I stand

Na een mooie en warme dag, kregen wij een verkoelende regenbui aan het Kanaal van Bristol bij Portcawl in Zuid-Wales. Samen met de zonsondergang kregen wij zodoende mooi, dramatisch licht aaan de kust.
Here I stand vind je in de categorieën Bridgend (county borough), Engeland, Fotografie, Kanaal van Bristol, Kust, Lente, Maesteg, Porthcawl, Sander Poppe, Storm, Zonsondergang en Zuid-Wales.
Sander Poppe profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander Poppe

Mijn passie is om de schoonheid van het landschap vast te leggen op de gevoelige plaat. Water staat veel centraal in mijn landschapsfoto's. Als geboren Zeeuw kom ik dan ook graag bij de kust. De Zeeuwse kustlijn is misschien wel de mooiste kust van de hele Nederlandse kust. Al kunnen smaken verschillen ;-)

Maar we houden ook van reizen. Zo komen we graag in Groot-Brittannië. Waarom? De kusten van Schotland, Engeland en Wales zijn in één woord: Magnifiek!

Meer informatie over mij? Bezoek dan mijn website: https://www.sanderpoppe.com

Alle werken van Sander Poppe


Meer weten over Sander Poppe?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Here I stand op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Here I stand van Sander Poppe

Koop de foto Here I stand van Sander Poppe op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 385 317
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
144,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden