Herfst in Val Grande

Herfst in Val Grande van Sander van der Werf

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Herfst in Val Grande van Sander van der Werf

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 74709
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
87 gratis verzending!

Omschrijving

Lange sluitertijd opname met een LEE Big Stopper van een rivier in nationaal park Val Grande in Italië. De herfstkleuren zijn in deze ruige wildernis in de bergen westelijk van Lago Maggiore prachtig rond eind oktober.
In de smalle dalen tussen dicht beboste hellingen stromen vele kleine riviertjes, waarvan het water uiteindelijk allemaal in de rivier San Bernardino terecht komt. Het gebergte is niet hoog, maar mede door zijn steile en woeste berghellingen wel moeilijk toegankelijk. Er ligt nog maar een dorpje (Cicogna) binnen de grenzen van het nationale park, maar wandelaars zullen hier wel vele resten van bewoning aantreffen. Sommige van de vervallen boerderijtjes en huizen zijn opgeknapt en doen nu dienst als bivakhutje. Ideaal om tijdens een bergtocht in te overnachten.

Over Sander van der Werf

Sander van der Werf profielfotoSander van der Werf (1973) heeft illustratie gestudeerd aan kunstacademie Minerva in Groningen. Als buitensporter in hart en nieren is hij zich in de loop der jaren naast het illustreren en maken van wandschilderingen steeds meer gaan bezighouden met (buitensport)fotografie. Hij is zodoende gespecialiseerd in outdoor-, reis- en landschapsfotografie. Sander heeft artikelen en foto's gepubliceerd in o.a. Op Pad, Bergen Magazine, Outdoor Magazine, Limits en Hoogtelijn. Favoriete onderwerpen zijn hiken, Lapland, alpinisme en winteravontuur. Hiernaast maakt Sander o.a. foto's in opdracht en voor verschillende Stockfotobureaus. In Nederland houdt hij zich vooral bezig met landschapsfotografie. Sander fotografeert en filmt met een Sony full frame camera en werkt met Apple en Lightroom.

Alle werken