Herfstblad in detail

van Carol Thoelen

- Werkcode: 307 797

Carol Thoelen over Herfstblad in detail

De details en lijnen in een blad zijn erg duidelijk in de herfst. De omzetting naar zwart/wit en dan de omkering ervan maken de structuren nog duidelijker zichtbaar.
Herfstblad in detail vind je in de categorieën Abstract, Fotografie, Herfst, Indian Summer, Lijn (meetkunde), Macrofotografie, Minimalisme, Natuur en Weer, Nerf (blad), Slaapkamer, Symmetrie, Wachtkamer en Zwart-wit.
Carol Thoelen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Carol Thoelen

Natuufotografie is mijn passie. De laatste jaren ben ik workshops gaan volgen, bijleren, kijken naar andere werken, het boeit mij allemaal. Vandaar dat ik ook een avondopleiding fotograaf volg. Hier ligt het accent vooral op portret-/publiciteits-/architectuur- en bedrijfsfotografie. Niet echt takken waar ik mij in wil professionaliseren, maar ik leer er wel veel van bij.

Alle werken van Carol Thoelen


Waarom je kiest voor Herfstblad in detail als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Herfstblad in detail van Carol Thoelen

Koop de foto Herfstblad in detail van Carol Thoelen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 307 797
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden