Herfstbos in de stijl van de oude meesters

van Felix Sedney

- Werkcode: 920049

Felix Sedney over Herfstbos in de stijl van de oude meesters

Het monnikenbos in Amersfoort in een stijl vergelijkbaar met de oude meesters. Het monnikenbos ligt tussen Birkhoven in Amersfoort en de lange duinen in Soest. De kromming van de takken van de bomen gecombineerd met he licht geeft de opname grote diepte. De filtering geeft de opname een indruk die vergelijkbaar is met het werk van de oude meesters
Herfstbos in de stijl van de oude meesters vind je in de categorieën Amersfoort, Birkhoven, Fotografie, Herfst, Kleuren, Monnikenbos, Mystiek, Oude meesters, Perspectief (meetkunde), Soest (Nederland) en Soester Duinen.
Felix Sedney profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Felix Sedney

Felix Sedney, Hoogland, Nederland.

Felix Sedney is een amateur fotograaf die zich met name richt op landschap- en natuurfotografie. De meeste opnamen zijn tot stand gekomen bij gerichte bezoeken aan natuurgebieden vooral in Nederland, maar ook de rest van Europa wordt regelmatig bezocht evenals met name het zuiden van Afrika. Meer opnamen zijn te zien op zijn website http://www.inhetoogfotografie.nl. Opnamen door hem gemaakt zijn terug te vinden in brochures voor diverse bedrijven en instellingen en in een gerenommeerd fotoboek.

Alle werken van Felix Sedney


Waarom je kiest voor Herfstbos in de stijl van de oude meesters op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Herfstbos in de stijl van de oude meesters van Felix Sedney

Koop de foto Herfstbos in de stijl van de oude meesters van Felix Sedney op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 920049
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.