Het Melkmeisje van Vermeer in Mozaïek

Het Melkmeisje van Vermeer in Mozaïek van Slimme Kunst.nl

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Het Melkmeisje van Vermeer in Mozaïek

van Slimme Kunst.nl

Het Melkmeisje van Vermeer in Mozaïek van Slimme Kunst.nl

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 699352
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
92 gratis verzending!

Omschrijving

Het melkmeisje, ook wel De keuken- of melkmeid genoemd, is een schilderij van de Hollandse meester Johannes Vermeer uit circa 1660. Slimme Kunst heeft een reproductie van dit werk gemaakt in de stijl van Mozaïek. Mozaïek is een kunstvorm waarbij een grote afbeelding wordt vervaardigd uit een groot aantal kleine gekleurde steentjes , die in een vloer of wand worden gemetseld. In de Griekse en Romeinse tijd werden in luxe villa's mozaïeken gemaakt, waarop afbeeldingen van keizers, goden of taferelen van alledag te zien waren.

De combinatie van mozaïek met de klassieke compositie van Vermeer geeft een bijzonder resultaat, geschikt voor een modern en fris interieur.

Dit werk wordt aangeboden door Slimme Kunst.nl

Slimme Kunst.nl profielfotoWij maken kunst met kunstmatige intelligentie. Onze technische kennis stelt ons in staat unieke creaties te maken in verschillende aansprekende schilderstijlen. Ontdek onze prachtige stillevens van bekende Nederlandse stadsgezichten.

Enkele voorbeelden van onze creaties zijn de Rotterdamse Erasmusbrug in de stijl van Picasso, de Groningse Hoge der Aa in de stijl van Van Gogh, of de grachtenpanden alsof Piet Mondriaan aan het werk is geweest!

Andere wensen? Maatwerk van uw eigen foto doen wij graag voor u. Op onze webshop https://www.slimmekunst.nl is meer informatie te vinden over kunst met kunstmatige intelligentie.

Alle werken