Het Noorden

van Johan Habing

- Werkcode: 273 517

Johan Habing over Het Noorden

Windmolen Het Noorden Texel
Het Noorden vind je in de categorieën Fotografie, Geschut, Het Noorden (molen), Molenaar, Molens, Regen, Stilleven, Texel, Waddeneilanden en waddenzee, Watergang (wateroppervlak), Wolken en Zon.
Johan Habing profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Johan Habing

Mijn naam is Johan Habing, woon in Den Burg op het fraaiste eiland van de Wadden: Texel. Sinds de komst van digitale fotografie fotografeer ik exclusief met Canon apparatuur. Mede door het delen van fotowerken via sociale media wordt er steeds vaker gevraagd of mijn werk te koop is. Er zijn een groot aantal mensen die volop genieten van foto's die ik deel en nu hier verkrijgbaar zijn. Daarom dus deze webwinkel waar je foto's van mij kan bestellen om ze aan de muur te hangen.
De opbrengst wordt gebruikt om nieuwe apparatuur te bekostigen. Uiteraard zal ik deze webwinkel regelmatig aanvullen met nieuwe werken.

Alle werken van Johan Habing


Waarom je kiest voor Het Noorden als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Het Noorden van Johan Habing

Koop de foto Het Noorden van Johan Habing op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 273 517
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
107,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden