Waddenveer Texel

van Johan Habing

- Werkcode: 272 966

Johan Habing over Waddenveer Texel

Bij het Waddenveer van Texel-Vlieland
Waddenveer Texel vind je in de categorieën Boten & Schepen, Bruggen, De Cocksdorp, Fotografie, Kaap Noord, Paal 33, Stilleven, Texel, Vlieland, Volharding Texel, Vriendschap Texel en Waddeneilanden en waddenzee.
Johan Habing profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Johan Habing

Mijn naam is Johan Habing, woon in Den Burg op het fraaiste eiland van de Wadden: Texel. Sinds de komst van digitale fotografie fotografeer ik exclusief met Canon apparatuur. Mede door het delen van fotowerken via sociale media wordt er steeds vaker gevraagd of mijn werk te koop is. Er zijn een groot aantal mensen die volop genieten van foto's die ik deel en nu hier verkrijgbaar zijn. Daarom dus deze webwinkel waar je foto's van mij kan bestellen om ze aan de muur te hangen.
De opbrengst wordt gebruikt om nieuwe apparatuur te bekostigen. Uiteraard zal ik deze webwinkel regelmatig aanvullen met nieuwe werken.

Alle werken van Johan Habing


Waarom je kiest voor Waddenveer Texel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Waddenveer Texel van Johan Habing

Koop de foto Waddenveer Texel van Johan Habing op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 272 966
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
109,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden