Het Witte Huis en de Willemsbrug Rotterdam

Het Witte Huis en de Willemsbrug Rotterdam van Annemiek van Eeden

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Het Witte Huis en de Willemsbrug Rotterdam van Annemiek van Eeden

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 131602
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
95 gratis verzending!

Omschrijving

Rotterdam heeft zoveel moois te fotograferen als je het over architectuur hebt. Als ik hier rondloop, moet ik oppassen dat ik niet tegen iets of iemand op bots, omdat ik steeds omhoog aan het kijken ben. Het Witte Huis is een tijdlang het hoogste kantoorgebouw in Europa geweest, iets wat je je nu niet meer kunt voorstellen. Het Witte Huis is een Rijksmonument en valt onder de bouwstijl Art Nouveau.
De Willemsbrug verbindt de rechteroever van de Nieuwe Maas met het Noordereiland. Het valt op door zijn rode kleur en strakke lijnen. Op de voorgrond de oude haven, waar nog een hoop boten liggen. Gezamenlijk een herkenbaar beeld voor de Rotterdammers en de bezoekers van Rotterdam.

Over Annemiek van Eeden

Annemiek van Eeden profielfotoHoi! Ik ben Annemiek van Eeden en ga als fotografe te werk onder de naam AVEfotografie. Sinds juli 2014 heb ik mijn droom waargemaakt en ben ik mijn eigen onderneming begonnen. Mijn passie en creativiteit wil ik graag met mensen delen. Naast werken in opdracht vind ik het ook heerlijk om mijn 'eigen ding' te doen en deze beelden zal ik op Werk aan de Muur beschikbaar stellen voor de liefhebbers. Een vleugje brutaal, maar altijd met een grote glimlach. Een tikkeltje eigenwijs, maar met volle overtuiging. Veel plezier!

Alle werken