Het strand van Katwijk na Zonsondergang

Het strand van Katwijk na Zonsondergang van Martijn van der Nat

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Het strand van Katwijk na Zonsondergang van Martijn van der Nat

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 63861
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
108 gratis verzending!

Omschrijving

Zonsondergang bij Katwijk op het strand. Het is laag tij, het blauwe uur is in volle gang. Het strand komt bij van de drukte van de dag.
Samen met een vriend waren we specifiek naar het strand gegaan om de zonsondergang te fotograferen. De planning was even lastig door het coördineren van de zonsondergang, laag tij en onzer beide agenda's maar op een dag was het zover.
Dit stukje strand ligt net naast de zogenaamde buitensluis, de plaats waar de Rijn uiteindelijk in de zee stroomt. Deze locatie was gekozen omdat hier bij laag tij een flink aantal met zeewier begroeide stenen zichtbaar zijn. (niet op deze foto) Tijdens het fotograferen van die stenen met de zonsondergang trokken de vormen in het zand mijn aandacht en bleken een uitstekend rustgevend onderwerp te zijn.
Een erg lange sluitertijd zorgt ervoor dat het stille water nog vlakker en rustiger oogt en draagt zo bij aan de serene en minimalistische uitstraling van dit werk. Een vergelijkbaar beeld is trouwens ook staand te verkrijgen.

Over Martijn van der Nat

Martijn van der Nat profielfotoNaast mijn werk als grafisch vormgever (www.balyon.com) fotografeer ik graag. Meestal landschappen & architectuur Mijn werk kenmerkt zich door minimalisme, kleurgebruik, compositie en sterk gevoel voor dramatische beelden.

Alle werken