Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 4 dagen en 22 uur geldig!

Het vissertje in Dordrecht in de winter

van Dordrecht van Vroeger

- Werkcode: 321 963

Dordrecht van Vroeger over Het vissertje in Dordrecht in de winter

Op deze plaats grenzen twee polders aan elkaar, te weten de Oud-Dubbeldamse polder (ook bekend als het Oudeland van Dubbeldam) en de Noordpolder. Ondanks de naam van de eerste polder hoorde dit stuk niet bij het ambacht Dubbeldam: het lag ten noorden van de Ree, in de heerlijkheid te Merwede. Als zodanig was het sinds 1604 grondgebied van de stad Dordrecht. De Vissersdijk raakte de Ree in het zuiden en ging daar over in de Krommedijk.
Het vissertje in Dordrecht in de winter vind je in de categorieën 't Vissertje, Dordrecht, Dubbeldam, Fotografie, Het Oudeland, Historische fotografie, Krommedijk, Noordendijk en 1604.
Dordrecht van Vroeger profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dordrecht van Vroeger

Foto's van Dordrecht van Vroeger, beheerd door Rob van der Teen (voor vragen 06-14 88 99 55). Leuk voor aan de muur in café, restaurant, winkel. Menig klant zou geïnteresseerd komen kijken wat voor moois er aan de wand hangt. Foto's mogen niet gebruikt worden zonder toestemming. Dordrecht van Vroeger aan jouw muur?Dordrecht werd voor het eerst vermeld in een tekst uit de twaalfde eeuw, toen de stad nog werd aangeduid als Thuredrech, en kreeg in 1220 stadsrechten. In de middeleeuwen ontwikkelde de stad zich als belangrijke handelsstad en stapelplaats en was het een van de zes grote steden van Holland. Later nam het belang van de stad af, maar de binnenstad herinnert nog altijd aan dit rijke verleden.Op het Eiland van Dordrecht ligt de stad Dordrecht. Het eiland is omringd door de volgende rivieren: Beneden-Merwede, Nieuwe Merwede, Hollands Diep, Dordtsche Kil en Oude Maas. Het eiland wordt in tweeën gedeeld door het Wantij. Over het eiland loopt de A16 vanaf de Moerdijkbrug in het zuiden naar de Drechttunnel in het noorden.

Alle werken van Dordrecht van Vroeger


Waarom je kiest voor Het vissertje in Dordrecht in de winter op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Het vissertje in Dordrecht in de winter van Dordrecht van Vroeger

Koop de foto Het vissertje in Dordrecht in de winter van Dordrecht van Vroeger op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 321 963

Shop nu met 10% korting
Nog 4 dagen en 22 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,-88,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.