Hijkerveld, sprookje in roze

Hijkerveld, sprookje in roze van Karla Leeftink

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 140215

Hijkerveld, sprookje in roze van Karla Leeftink

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
89 gratis verzending!
Hijkerveld, sprookje in roze van Karla Leeftink

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het is eind november, een frisse herfstdag. Op het Drentse Hijkerveld, eigendom van Het Drentse Landschap is dat goed te merken. Het is er erg rustig. De uitgestrekte velden liggen er open en verlaten bij. Ik wil de zonsondergang vastleggen. Maar als ik omkijk zie ik aan de oostelijke hemel een prachtige roze gloed verschijnen. Ik zoek een plaatsje in het veen waar ik het roze zowel in de lucht als in het water kan vastleggen. Een lichte nevel begint op te komen boven het water en zelfs de heide krijgt een roze tint mee van de lucht. Straks zullen hier misschien de ganzen landen of de wilde zwanen. Zij weten wel wat mooi is. Met mijn 17-40 mm objectief maak ik vanaf statief de foto op 17 mm, bij een ISO van 100 en f/11 met een sluitertijd van 10 seconden. Door de lange sluitertijd kan de sensor zo veel mogelijk kleurinformatie opnemen uit de omgeving.

Over Karla Leeftink

Karla Leeftink profielfotoIk houd mij vooral bezig met natuurfotografie. Ik woon momenteel in Assen en ben veel te vinden in de gebieden van de Drentsche Aa op de momenten van de dag waarop ik verwacht dat het licht het mooist is. Landschapsfotografie en het fotograferen van dieren horen bij mijn voorkeuren.

Alle werken