Historische Woonkamer

van Perry Wiertz

- Werkcode: 303835

Perry Wiertz over Historische Woonkamer

Nogal een niet alledaags ingerichte kamer van een groot verlaten en vervallen kasteel. Gaat het hier om een kunstcollectie of een verzamelaar van oude spullen. Voor de foto is het van grote waarde, misschien ook wel in geld...wie zal het zeggen.
Historische Woonkamer vind je in de categorieën Antiek, Collectie, Fotografie, Geschiedenis, Kanon (geschut), Kastelen, Kunst, Landen & Reizen, Schilderijen, Urban / Street, Verlaten plekken en Woonkamer.
Perry Wiertz profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Perry Wiertz

Voor mijn camera reserveerde ik altijd wel een plekje bij een uitstapje of vakantie. Hierdoor kreeg deze een steeds belangrijkere rol bij het inpakken van mijn bagage. Tegenwoordig is mijn camera misschien wel het eerste dat ingepakt wordt in een daarvoor bestemde rugzak vol met accessoires, zodat ik tijdens mijn avonturen landschappen en verlaten plekken kan vastleggen. Dit is de laatste jaren uitgegroeid tot een serieuze bezigheid. De plekken die ik tijdens mijn reizen tegenkom wil ik dan ook graag delen. Iedereen passeert wel eens een indrukwekkende locatie of een oude vervallen schuur, maar hoe ziet dat er bij zonsondergang of van binnen uit...?

Alle werken van Perry Wiertz


Meer weten over Perry Wiertz?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Historische Woonkamer op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Historische Woonkamer van Perry Wiertz

Koop de foto Historische Woonkamer van Perry Wiertz op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 303835
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.