Hoop en kracht in het bos

Hoop en kracht in het bos van Peter Nolten

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 407787

Hoop en kracht in het bos van Peter Nolten

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!
Hoop en kracht in het bos van Peter Nolten

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De opkomende zon schijnt zijn gloed door het bos. Door de mist in het bos wordt het zonlicht versterkt en zijn van de bomen nog enkel de silhouetten over. Met de inkomende herfst beginnen de bladeren al te verkleuren wat een mooi contrast geeft met de nog groen bladeren aan de bomen. Deze foto is genomen in het Amerongse Bos op een frisse zomerochtend en straalt hoop uit, een licht aan het einde van de tunnel.

Over Peter Nolten

Peter Nolten profielfotoIk ben geboren met fotografie in mijn bloed, maar wist nooit dat het daar zat tot ik werd geraakt door de fotografie bug. Sindsdien ben ik in ieder geval elke week buiten geweest om te fotograferen met trips naar onder andere Sicilie en het Lake District in Engeland als hoogtepunten (letterlijk) en probeer ik dagelijks mijn skills te verbeteren. De foto's in mijn shop zijn gemaakt op verschillende locaties in Nederland. Van de bossen van de Utrechtse Heuvelrug tot het puntje van Noord-Holland en tot aan de Zeeuwse kust. De foto's die ik graag buiten maak zijn nu ook beschikbaar aan uw muur!

Alle werken