Hotel New York op de Kop van Zuid Rotterdam

van Martin Bredewold

- Werkcode: 254 998

Martin Bredewold over Hotel New York op de Kop van Zuid Rotterdam

Skyline van De Kop van Zuid met in de voorgrond Hotel New York, gebouw Montevideo en het Haven Portcenter. Links van het midden is nog een nog een stukje te zien van de Erasmusbrug
Hotel New York op de Kop van Zuid Rotterdam vind je in de categorieën Fotografie, Havens van Rotterdam, Holland-Amerika Lijn, Hotel New York, Kop van Zuid, Montevideo, Rotterdam, Rotterdam-Zuid en Skyline.
Martin Bredewold profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Martin Bredewold

Bedankt voor het bezoeken van mijn Werkaanmuur pagina. Ik ben Martin Bredewold. Ik woon middenin de prachtige natuurgebieden van de kop van Overijssel zoals Nationaal Park de Weerribben-Wieden, de Mastenbroeker Polder, de IJsseldelta en 'd Olde Maten. Elk vrije uurtje ben ik op pad in de natuur met mijn camera . Ik vind het leuk om de mooiste natuurmomenten te delen en Werk aan de muur biedt mij deze gelegenheid. Ook ben ik een groot liefhebber van (HDR) Long Exposure avondfotografie en landschapsfotografie

Alle werken van Martin Bredewold


Waarom je kiest voor Hotel New York op de Kop van Zuid Rotterdam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Hotel New York op de Kop van Zuid Rotterdam van Martin Bredewold

Koop de foto Hotel New York op de Kop van Zuid Rotterdam van Martin Bredewold op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 254 998
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden