Hunebed van Loon op mistige morgen

Hunebed van Loon op mistige morgen van Karla Leeftink

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 140259

Hunebed van Loon op mistige morgen van Karla Leeftink

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
89 gratis verzending!
Hunebed van Loon op mistige morgen van Karla Leeftink

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Voor zonsopkomst sta ik bij hunebed D15, het hunebed van Loon. Ik wil het fotograferen in een mistig sfeertje. Het is een maartse dag en koud. Ik probeer me voor te stellen hoe zich hier vroeger op deze plaats verdrietige taferelen hebben afgespeeld als mensen hier geliefden gingen begraven. De dag aarzelt nog wat aan de start; de zon ziet geen kans om goed door de mist heen te dringen. De hunebedstenen liggen als stille getuigen van een ver verleden te wachten op bezoekers om te verhalen van lang geleden. Bovenop het hunebed liggen nog vier dekstenen. Om het hunebed heen zijn veel kransstenen nog aanwezig als een beschermende cirkel en de zij- en sluitstenen zijn allemaal nog op hun plaats.

Over Karla Leeftink

Karla Leeftink profielfotoIk houd mij vooral bezig met natuurfotografie. Ik woon momenteel in Assen en ben veel te vinden in de gebieden van de Drentsche Aa op de momenten van de dag waarop ik verwacht dat het licht het mooist is. Landschapsfotografie en het fotograferen van dieren horen bij mijn voorkeuren.

Alle werken