I Amsterdam bij het Rijksmuseum in Amsterdam in zwart wit

I Amsterdam bij het Rijksmuseum in Amsterdam in zwart wit van Heleen van de Ven

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

I Amsterdam bij het Rijksmuseum in Amsterdam in zwart wit

van Heleen van de Ven

I Amsterdam bij het Rijksmuseum in Amsterdam in zwart wit van Heleen van de Ven

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 176538
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 gratis verzending!

Omschrijving

Het klassieke, hedendaagse beeld van Amsterdam in zwart-wit. Dit panorama toont de iconische letters van I Amsterdam met een rood accent. De installatie staat voor het Rijksmuseum, één van Amsterdams meest typische gebouwen.

Dit werk wordt aangeboden door Heleen van de Ven

Heleen van de Ven profielfotoMijn fotografie kenmerkt zich door de term "puur op het gevoel". Compositie, keuze van onderwerp, uitdrukking en ook andere technische aspecten gaan bij mij voornamelijk puur op het gevoel. Hierdoor ontstaan geen technische hoogstandjes, maar indrukken van de wereld zoals ik deze beleef. Niet door kunstmatige set up, maar puur "come as you are". Of het nu gaat om portretten, wildlife of landschap, het resultaat van mijn fotografie is echtheid. Tijdens het wonen op diverse plekken waaronder Sydney, Kaapstad en Amsterdam ben ik tot een diverse collectie gekomen. Van typisch Hollandse landschappen en steden tot puur natuur en wild. Neem een kijkje in mijn webshop en ik hoop dat er werken zijn die je aanspreken en een mooi plekje op je muur krijgen!

Alle werken