I Amsterdam bij het Rijksmuseum in Amsterdam in zwart wit

van Heleen van de Ven

- Werkcode: 176 538

Heleen van de Ven over I Amsterdam bij het Rijksmuseum in Amsterdam in zwart wit

Het klassieke, hedendaagse beeld van Amsterdam in zwart-wit. Dit panorama toont de iconische letters van I Amsterdam met een rood accent. De installatie staat voor het Rijksmuseum, één van Amsterdams meest typische gebouwen.
I Amsterdam bij het Rijksmuseum in Amsterdam in zwart wit vind je in de categorieën Amsterdam, Architectuur, Art, Fotografie, I Amsterdam, Kunst, Museum, Nederland, Panoramafotografie, Rijksmuseum Amsterdam, Rood, Steden, Typografie, Urban / Street, Zwart-wit, for sale, geen mensen, heleen van de ven, selectief kleurgebruik, selective colour, te koop en zonder mensen.
Heleen van de Ven profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Heleen van de Ven

Mijn fotografie kenmerkt zich door de term "puur op het gevoel". Compositie, keuze van onderwerp, uitdrukking en ook andere technische aspecten gaan bij mij voornamelijk puur op het gevoel. Hierdoor ontstaan geen technische hoogstandjes, maar indrukken van de wereld zoals ik deze beleef. Niet door kunstmatige set up, maar puur "come as you are". Of het nu gaat om portretten, wildlife of landschap, het resultaat van mijn fotografie is echtheid. Tijdens het wonen op diverse plekken waaronder Sydney, Kaapstad en Amsterdam ben ik tot een diverse collectie gekomen. Van typisch Hollandse landschappen en steden tot puur natuur en wild. Neem een kijkje in mijn webshop en ik hoop dat er werken zijn die je aanspreken en een mooi plekje op je muur krijgen!

Alle werken van Heleen van de Ven


Waarom je kiest voor I Amsterdam bij het Rijksmuseum in Amsterdam in zwart wit als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

I Amsterdam bij het Rijksmuseum in Amsterdam in zwart wit van Heleen van de Ven

Koop de foto I Amsterdam bij het Rijksmuseum in Amsterdam in zwart wit van Heleen van de Ven op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 176 538
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden