Muizenberg strandhuisjes in kleur

van Heleen van de Ven

- Werkcode: 176 806

Heleen van de Ven over Muizenberg strandhuisjes in kleur

De kleurrijke strandhuisjes van Muizenberg kenmerken dit strand in Kaapstad. Wereldwijd bekend en gebruikt, nu extra opvallend door het contrast tussen de felle kleuren en de donkere lucht.
Muizenberg strandhuisjes in kleur vind je in de categorieën Art, Beweging, Blauw, Bright, Dark, Donker, Fel, Fotografie, Goud, Hut (woning), Kaapstad, Kleuren, Kunst, Kust, Landschappen, Lucht, Modern, Muizenberg (Zuid-Afrika), Oceanen en zeeën, Rij, Sky, Strandcabine, Stranden, Zuid Afrika, for sale, heleen van de ven, photo, rijtje, row, skies, strandhut, te koop en zonder mensen.
Heleen van de Ven profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Heleen van de Ven

Mijn fotografie kenmerkt zich door de term "puur op het gevoel". Compositie, keuze van onderwerp, uitdrukking en ook andere technische aspecten gaan bij mij voornamelijk puur op het gevoel. Hierdoor ontstaan geen technische hoogstandjes, maar indrukken van de wereld zoals ik deze beleef. Niet door kunstmatige set up, maar puur "come as you are". Of het nu gaat om portretten, wildlife of landschap, het resultaat van mijn fotografie is echtheid. Tijdens het wonen op diverse plekken waaronder Sydney, Kaapstad en Amsterdam ben ik tot een diverse collectie gekomen. Van typisch Hollandse landschappen en steden tot puur natuur en wild. Neem een kijkje in mijn webshop en ik hoop dat er werken zijn die je aanspreken en een mooi plekje op je muur krijgen!

Alle werken van Heleen van de Ven


Waarom je kiest voor Muizenberg strandhuisjes in kleur op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Muizenberg strandhuisjes in kleur van Heleen van de Ven

Koop de foto Muizenberg strandhuisjes in kleur van Heleen van de Ven op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 176 806
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden