IJsbeer close up

IJsbeer close up van Sjoerd van der Wal

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

IJsbeer close up

van Sjoerd van der Wal

IJsbeer close up van Sjoerd van der Wal

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 242218
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

Een ijsbeer kijkt recht in de camera. De ijsbeer of poolbeer (Ursus maritimus komt voor in en rond het noordpoolgebied. Hij is het meest vleesetend van alle beren, en leeft vooral van zeehonden die hij onder het ijs vandaan probeert te lokken. Deze ijsbeer leeft in het Nortica verblijf van Wildlands Emmen.

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Sjoerd van der Wal profielfotoFotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken