IJslands paard

IJslands paard van Niels Hemmeryckx

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 443283

IJslands paard van Niels Hemmeryckx

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!
IJslands paard van Niels Hemmeryckx

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Over Niels Hemmeryckx

Niels Hemmeryckx profielfotoWie ben ik ?

Mijn naam is Hemmeryckx Niels en ik ben een Allround-fotograaf wonende te Ninove (dicht bij Brussel).

Wat betekent fotografie voor mij ?

Fotografie is het vastleggen van een fantastisch verhaal, het vastleggen van unieke, prachtige en onvergetelijke momenten. Toen ik elf jaar jong was nam ik mijn eerste foto en sindsdien veroverde fotografie mijn hart en werd het mijn passie.

Geschiedenis.

Sinds 2015 ben ik een van de officiële stadsfotografen van Stad Ninove. Een van de reeksen die ik maakte voor Stad Ninove genaamd “vrije tijd” won een belangrijke wedstrijd voor fotoreeksen genaamd “De Leo Baekeland awards”. Enkele andere foto’s werden genomineerd voor onder andere de “Cewe Awards”. Sommige werden zelfs gepubliceerd in de reisgidsen van Thomas Cook.

Sinds 2018 geef ik les als docent fotografie voor het onderwijsplatform “Archeduc”. Verschillende workshops en cursussen fotografie kunnen worden gevolgd in de culturele centra van het arrondissement Halle-Vilvoorde. Op deze manier wil ik mijn kennis en passie voor fotografie delen met het grote publiek. Voor meer informatie kunt u mij uiteraard contacteren.

De meeste van mijn klanten zijn steden, zelfstandigen, architecten, trouwers, bedrijven en ouders die professionele foto’s wensen om de prachtige momenten van hun kinderen vast te leggen.

Alle werken