IJsvogel zittend op een tak met uitzicht op een kleine vijver

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 305 253

Sjoerd van der Wal over IJsvogel zittend op een tak met uitzicht op een kleine vijver

IJsvogel (Alcedo atthis) ook bekend als de Eurasische ijsvogel, en rivierv ijsvogel zittend op een tak met uitzicht op een kleine vijver. Het mannetje is herkenbaar aan de zwarte onder en bovensnavel. Het vrouwtje heeft een oranje ondersnavel.
IJsvogel zittend op een tak met uitzicht op een kleine vijver vind je in de categorieën Blauw, Dieren, Fotografie, IJsvogel, Kleuren, Meren, Modern, Natuur en Weer, Schattigheid, Vogels en Wildlifefotografie.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor IJsvogel zittend op een tak met uitzicht op een kleine vijver als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

IJsvogel zittend op een tak met uitzicht op een kleine vijver van Sjoerd van der Wal

Koop de foto IJsvogel zittend op een tak met uitzicht op een kleine vijver van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 305 253
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden