IJsvogel

IJsvogel van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

IJsvogel van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 348821
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
154 gratis verzending!

Omschrijving

Een dag met wegtrekkende bewolking en mist, na een aantal vorstdagen, ik besluit eens te kijken hoe het gaat met de ijsvogels in hun toekomstig biotoop. Na een uurtje verschijnt een vrouwtje, die waterinsecten vangt in de beek. Ik heb net een nieuwe camera die ik dolgraag eens op haar zou willen testen en kan mijn geluk niet op als ze enkele seconden voor me op de tak plaats neemt.
Afgesneden tot panoramaformaat, maar dankzij de sensor van de nieuwe D850 nog steeds 36 megapixels, meer dan voldoende voor elk gewenst formaat of bijvoorbeeld een tuindoek of behang.

Over IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout profielfotoWelkom in de fotoshop van IJsvogels.nl, in de webshop vind je een selectie van mijn werk. Op mijn websites ( https://www.ijsvogels.nl en https://www.kneeke.com) vindt je meer van mijn werk. Wanneer een opname (nog) niet in de fotoshop aanwezig is en je bent toch geïnteresseerd, neem dan via email contact op.
Over mij: al meer dan 20 jaar ben ik betoverd door de schoonheid en het interessant gedrag van een van onze mooiste vogels, de ijsvogel. Het is mijn passie dit wondertje der natuur op een zo mooi mogelijk en technisch zo hoog mogelijk niveau vast te leggen.

In mijn uitgebreide collectie vind je meer dan 100 ijsvogelfoto's in allerlei kleurtinten, zodat er voor elk interieur een passend werk gevonden kan worden.

Door niet achter het onderwerp aan te 'jagen', maar gebruik te maken van vaste schuilhutten om mijn onderwerpen in alle rust te kunnen fotograferen, worden de dieren niet verstoord, wat zich terug laat zien in een rustige houding en natuurlijk gedrag.
Ook in de beeldkwaliteit wordt deze aanpak uitbetaald, een korte afstand tot het onderwerp en de gebruikte professionele apparatuur van Nikon, leiden tot een optimaal technisch resultaat.

Alle werken