Iguazu watervallen

Iguazu watervallen van Antwan Janssen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Iguazu watervallen van Antwan Janssen thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 37328

Iguazu watervallen van Antwan Janssen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!
Iguazu watervallen van Antwan Janssen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een van de hoogtepunten van je reis door Argentinië of Brazilië zijn ongetwijfeld de Iguazu watervallen. In totaal zijn er zo'n 275 afzonderlijke watervallen die samen de Iguazu watervallen vormen. Het oorverdovende geluid van de watervallen hoor je al van kilometers ver. De watervallen liggen op de grens van Argentinië en Brazilië en je kunt ze van beide kanten bekijken. Beide kanten zorgen voor een andere belevenis van de immense watermassa. De Argentijnse kant biedt de mogelijkheid de watervallen van heel dichtbij mee te maken. Waar je je aan de Argentijnse kant vooral op, onder, of over de watervallen begeeft, zul je aan deze kant voornamelijk het indrukwekkende totaalplaatje kunnen aanschouwen.

Over Antwan Janssen

Antwan Janssen profielfotoIk ben Antwan Janssen, reis- en natuurfotograaf uit Uden. Tijdens mijn vele reizen op deze aardbol probeer ik al het moois op foto vast te leggen. Zoals je op deze site ook wel kunt zien gaat mijn voorkeur uit naar landschappen, wildlife en vogels, veelal in het buitenland maar zeker ook in ons mooie Nederland.

Alle werken