Ik ben een duif

van Elianne van Turennout

- Werkcode: 390 813

Elianne van Turennout over Ik ben een duif

Tijdens mijn ronde door Groningen, kwam ik deze duif tegen. Ondanks dat het regende, ging hij niet op zoek naar beschutting. Zelf ben ik onder een frietkraam gaan staan, om deze duif samen met de stad Groningen in beeld te brengen.
Ik ben een duif vind je in de categorieën Duifachtigen, Fotografie, Groningen, Korenbeurs (Groningen), Nederland, Neerslag (atmosfeer), Noord-Nederland, Regen, Steenduif, Straat (verharde weg), Vismarkt (Groningen) en Wolken.
Elianne van Turennout profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Elianne van Turennout

Het begon allemaal met a4 papier en HB-potloden. Ik was als kind vaak onder de indruk hoe mooi de wereld om me heen was. De drang om deze mooie wereld vast te leggen, en de mensen om me heen te laten zien wat ik zag, was er eigenlijk vanaf het begin af aan. Als ik het me goed herinner, was ik een jaar of elf, toen ik voor het eerst kennis maakte met de camera. Uiteraard was het een simpele compact camera met lachwekkende kwaliteit, maar ik had er plezier in.

Ik zei soms dat ik fotograaf wilde worden, maar uiteraard heb je sowieso één van de twee ouders die zegt: “Droom maar lekker verder.” Vreemd genoeg heb ik de sarcastische opmerking als advies opgevolgd, en ben ik toch fotografie gaan studeren.

Alle werken van Elianne van Turennout


Meer weten over Elianne van Turennout?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Ik ben een duif als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Ik ben een duif van Elianne van Turennout

Koop de foto Ik ben een duif van Elianne van Turennout op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 390 813
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden