In between no. 10

In between no. 10 van Helma van der Zwan

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • In between no. 10 van Helma van der Zwan thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 263660

In between no. 10 van Helma van der Zwan

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
In between no. 10 van Helma van der Zwan

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Kunstenaar Helma van der Zwan laat een verscheidenheid van vak technieken in haar werken zien. Vooral portretten zijn haar passie. Zij maakt haar schilderij of tekeningen in aquarel, acryl, olieverf of in gemengde technieken. Zij werkt in opdracht, maakt schilderijen naar realiteit en tevens abstract. Heeft u interesse in een origineel schilderij? Neem eens een kijkje in haar portfolio https://goo.gl/8xzExB

Over Helma van der Zwan

Helma van der Zwan profielfotoHet werk van Helma van der Zwan zit vol thematiek over herkenbare levenswijsheden. Haar werken bevatten een gevarieerdheid, zowel in beeld als in materialen, waarbij toch duidelijk haar hand te herkennen is.Het vrouw zijn, emoties, schoonheid, de hard- en zachtheid van het leven, komen met regelmaat terug in haar werken. Loslaten en het werk toch willen perfectioneren en beheersen met een verscheidenheid aan materialen, geven boeiende portretten en figuraties. Helma laat dualiteit in kleur, licht en materialen harmonisch op papier of doek terugkomen. Een explosie in gevoel weer te geven en met haar werken je hart te raken. Het is voor haar de weergave in het streven van eenheid en verbondenheid onder de mensen. Helma is geboren, op 24 juni 1959, in Den Haag.

Alle werken