Indrukwekkende rotsen in het nationaal park Kata Tjuta, Australië

van Rietje Bulthuis

- Werkcode: 162235

Rietje Bulthuis over Indrukwekkende rotsen in het nationaal park Kata Tjuta, Australië

Indrukwekkende rotsen in het nationaal park Kata Tjuta, Australië.
De Valley of the winds ligt in het nationaal park Kata Tjuta.
Hier kun je fantastisch wandelen. De route is 7 km., je wordt beloond met prachtige vergezichten, maar loopt ook vaak vlak langs de rotswand. Af en toe een zeer welkome verkoelende bries in dit hete gebied. Het rode centrum.
Indrukwekkende rotsen in het nationaal park Kata Tjuta, Australië vind je in de categorieën Australië, Bergen, Contemporary, Fotografie, Kata Tju?a, Landschappen, Landschapsfotografie, Nationale Parken, Noordelijk Territorium, Outback, Rode Centrum, Rots (steen), Trail, Wandelen, Wandelpad, Woestijn, rotsformatie, trekking, vallei van de winden en valley of the winds.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Indrukwekkende rotsen in het nationaal park Kata Tjuta, Australië op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Indrukwekkende rotsen in het nationaal park Kata Tjuta, Australië van Rietje Bulthuis

Koop de foto Indrukwekkende rotsen in het nationaal park Kata Tjuta, Australië van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 162235
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
109 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.