JE NE DEMANDE PAS LA LUNE

JE NE DEMANDE PAS LA LUNE van MY ARTIE WALL

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 254642

JE NE DEMANDE PAS LA LUNE van MY ARTIE WALL

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!
JE NE DEMANDE PAS LA LUNE van MY ARTIE WALL

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

In het Frans < Je ne demande pas la lune>. Vragen om een geste. Vul maar in. Liefde, medemenselijkheid, een warm thuis, een beetje geluk. Collage in pasteltinten en grijs en zwart-wit met daarin franse tekst. Een vrouw, ronde vage vormen en een boeiende achtergrond. Een werk van Marijke Mulder.

Over MY ARTIE WALL

MY ARTIE WALL profielfotoIn de shop MY ARTIE WALL vind je werk van beeldmaker Marijke Mulder. Origineel werk met een luchtig karakter, met humor en met een duidelijk herkenbare signatuur. Deze collectie bestaat uit digitaal werk: bewerkte foto's van haar schilderijen en digitaal vervaardigde schilderijen en tekeningen en patronen. Marijke woont en werkt in Frankrijk. En dat zie je! Het heldere licht en de heldere kleuren zijn volop aanwezig in haar werk. Aan jou de keuze voor een bijzondere print. Kies daarvoor uit het ruime aanbod qua formaat en materiaal. Veel plezier ermee!

Alle werken