Jaguar in jungle kunst

Jaguar in jungle kunst van Fotojeanique .

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Jaguar in jungle kunst

van Fotojeanique .

Jaguar in jungle kunst van Fotojeanique .

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 894397
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Een jaguar ( Panthera Onca ) in de jungle. Een foto die schilderachtig is gemaakt. De jaguar is de sterkste en grootste kat van Zuid-Amerika en Midden-Amerika waar hij in nevel-, kust- en regenwouden voorkomt. Ze kunnen goed zwemmen en leven vooral in de buurt van water. Hij jaagt onder andere op krokodillen wat een spectaculaire gebeurtenis is om te zien. Jaguars hebben de krachtigste beet van alle grote katten.

Dit werk wordt aangeboden door Fotojeanique .

Fotojeanique . profielfotoAl van kleins af aan ben ik gefascineerd door dieren en de natuur waarin ze leven.
Deze onderwerpen zijn dan ook altijd terug te vinden in mijn foto's. Ik heb de opleidingen tot manager dierverzorgster en beroepsfotograaf gevolgd en ben sinds 2020 professioneel fotograaf met mijn eigen bedrijf. Op mijn reizen fotografeer ik graag bijzondere dieren en plekken. Twee van die foto's is door National Geographic uitgekozen om in hun scheurkalender te mogen staan. Mijn foto's worden verder o.a. gepubliceerd in boeken en tijdschriften in binnen en buitenland zoals Columbus Travel Magazine en GezondNu. Als u een foto van mij koopt voor aan de muur dan wil ik u bij deze bedanken en heel veel plezier toewensen met de foto! Wilt u meer over mij weten of zien of er andere foto's zijn die u aan uw muur zou willen hebben? Kijk dan op mijn website https://www.fotojeanique.com

Alle werken