Jean-Antoine Watteau. Een Vrouw Met Een Hond

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 311873

Over Jean-Antoine Watteau. Een Vrouw Met Een Hond

Jean-Antoine Watteau. Een Vrouw Met Een Hond

Jean Antoine Watteau (Valencijn, 10 oktober 1684 – Nogent-sur-Marne, 18 juli 1721) was een Franse kunstschilder uit de rococoperiode. Het werk van Watteau markeerde het begin van een nieuwe stijl in Frankrijk, de Rococo, die diepgaand verschilde van de zware barokke stijl die onder Lodewijk XIV tot ontwikkeling was gekomen: lichtzinnig in plaats van pompeus, asymmetrisch in plaats van symmetrisch, vrouwelijk in plaats van mannelijk, gericht op Parijs in plaats van Versailles. Watteau houdt van het allervroegste begin schetsboeken bij met snelle aanduidingen van figuren naar het leven.
Jean-Antoine Watteau. Een Vrouw Met Een Hond vind je in de categorieën Antoine Watteau, Honden, Kunstgeschiedenis, Oude meesters, Schilderijen en Vrouw.

Waarom je kiest voor Jean-Antoine Watteau. Een Vrouw Met Een Hond op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Jean-Antoine Watteau. Een Vrouw Met Een Hond uit de oude meesters collectie

Koop Jean-Antoine Watteau. Een Vrouw Met Een Hond als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 311873
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.