Kaikoura

van Antwan Janssen

- Werkcode: 763 854

Antwan Janssen over Kaikoura

De meeste mensen bezoeken Kaikoura om walvissen en dolfijnen te gaan bekijken. Maar ook op het land is Kaikoura de moeite waard.. Het Kaikoura schiereiland is een mooi gebied waar je langs, boven en onder de kliffen kunt wandelen.
Kaikoura vind je in de categorieën , Fotografie, Kaikoura, Kaikoura Schiereiland, Klif, Kust, Nieuw Zeeland, Oceanen en zeeën, Stranden, Zuidereiland en krijtsteenrots.
Antwan Janssen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Antwan Janssen

Ik ben Antwan Janssen, reis- en natuurfotograaf uit Uden. Tijdens mijn vele reizen op deze aardbol probeer ik al het moois op foto vast te leggen. Zoals je op deze site ook wel kunt zien gaat mijn voorkeur uit naar landschappen, wildlife maar zeker ook de lokale bevolking, veelal in het buitenland maar zeker ook in ons mooie Nederland. De afgelopen jaren zijn meerdere foto's van mij bekroond in zowel nationale als internationale fotowedstrijden.

Alle werken van Antwan Janssen


Waarom je kiest voor Kaikoura als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Kaikoura van Antwan Janssen

Koop de foto Kaikoura van Antwan Janssen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 763 854
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden