Kalf van Mascha de Lange

Werkcode: 749 033 Kopieer de werkcode

Mascha de Lange profielfoto Het kalf op de foto is een steenvrucht. Deze vrucht is tijdens de dracht vanwege een afwijking afgestorven, meestal word het afgedreven of vind
er ontbinding plaats.

Maar in dit geval was er sprake van steriele opdroging
en als het ware gemummificeerd.
Ik heb het kalf op een op een boomschijf geplaatst, het hout staat voor de schuur waarin de (moeder) koe leefde, de jaarringen en met name de binnenste cirkel staat voor het 1e levensjaar, de scheur in de bast staat voor het afsterven van de buitenste cellagen en door droogte krimpt het hout. Het kalf is van 8 kg naar 4 kg gekrompen door het drogen.

De hop die om het kalf ligt, is een windende plant, die voor mij de verbinding aangeeft tussen de koe & kalf. Hop staat tevens symbool voor rustgevend en slaapverwekkend wat in dit geval leidde tot de dood.
De hopbellen zijn vrouwelijk (de moeder) en de kleur groen staat voor hoop (zolang het kalf nog in de baarmoeder zat was er leven dus hoop.

Tijdens de slacht van de koe, kwam dit kalf te voorschijn, dit is iets heel bijzonders en komt bijna nooit voor en zeker niet zo groot.

Dit werk wordt aangeboden door Mascha de Lange

Van  kleins  af aan ben ik gefasineerd door de  wereld om mij heen, met de natuur en dieren als grootste inspiratiebron. De prachtige details, kleuren, vormen en structuren bleven mij boeien. En zo ontstond mijn liefde om beelden te willen creëren. Fotografie  is  voor mij een middel om die beelden vast te leggen. In 1994 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Groningen.

Ik werk graag aan langdurige projecten waarbij ik mijn eigen beelden creëer en samenstel binnen een bepaald thema. Fotograferen doe ik het liefst in de studio, waar ik het licht en sfeer geheel naar mijn hand kan zetten. Mijn foto's worden regelmatig geëxposeerd en gepubliceerd.

Daarnaast fotografeer ik huisdieren in de studio, op een manier dat hun bijzondere karakter en/of hun kenmerken goed naar voren komen, met hier en daar een beetje fun. Waarbij ik steeds weer geinspireerd en geraakt word door alle verschillende persoonlijkheden van deze dieren.

Daarnaast geef ik regelmatig workshops omdat ik het fijn vind om mijn passie en kennis voor fotografie over te dragen en te delen.

Meer weten over Mascha de Lange?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

E
Nederland
5 / 5

Supersnel!
Meteen dezelfde dag werd mijn bestelling geprint, supersnel! Het behang zag er geweldig uit, zelfs van dichtbij haarscherp. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik denk al na over welke muur ik ook nog wil behangen met een werk aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Jacklyn
Nederland
5 / 5

Uitstekend kwaliteit en customer service
Wegens een misloop met de verpakking, een deel van onze frame was beschadigd. Dit was binnen no time op gelost. We zijn heel blij met de kwaliteit van de doek en de kleurrijkheid van de kunst

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2023
John
Nederland
5 / 5

Veel keuze zowel in afbeelding als uitvoering. Snelle levering

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018
D Lok
Nederland
3.5 / 5

Top
Dan wil een werk aan de muur en dan komt het wat Dus via via bij werk aan de muur terecht gekomen en ja dan komt het de keus wat er is veel Veel van allerlei afbeeldingen en als je er dan 1 gevonden hebt dan ook nog veel mogelijkheden van grote ,lijst,materiaal en noem maar op Gelukkig hebben ze veel hulpmiddelen om je te helpen Eindelijk beslist maar wilde het wel op bepaalde datum hebben dus gebeld en het werd prima geregeld kortom top

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
Petra
Nederland
4.5 / 5

Helemaal top
Hele mooie keuze aan beeld materiaal. Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Ik ben blij!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Sandra
Nederland
3 / 5

Ben heel tevreden met mijn foto.Is een echte blikvanger.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2013
Theo
Nederland
5 / 5

Prachtig
Recent twee werken gekocht. Duidelijke info bij bestellen, update over productieproces en ruim van te voren een leverdatum. Top. Beide werken zijn heel erg mooi!! Een aanrader

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
sandra
Nederland
5 / 5

Heel tevreden over het snel geleverde advies en over het fotobehang. Dit maakt onze huiskamer uniek.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
Ed Brienen
Nederland
4.5 / 5

In een woord echt geweldig.
De kwaliteit van de website is goed en duidelijk, je kunt je kunstwerk downloaden op je mobiel, zodat je een redelijke inschatting kunt maken. Helaas hadden wij de pech dat het kunstwerk kleine beschadiging heeft. In alle opzichten zijn wij tevreden over de wijze waarop de klacht is afgehandeld. Opmerking: bij Met wie heb je contact gehad; daar staat Annet niet bij. Met haar hebben wij contact gehad en niet met de overige collega's die vermeld staan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
Sabine
Nederland
5 / 5

super service, prachtige werken
Bedankt, mijn vakantiehuis straalt gewoon, dankzij de mooie reproducties.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Danny & Odette
Nederland
5 / 5

Breed aanbod, bestellingen eenvoudig te plaatsen, houden je goed op de hoogte tijdens productie, correcte levering en een heel mooi product geleverd gekregen. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
Lucas Meer
Nederland
5 / 5

Erg blij met onze ?. Fijne en duidelijke communicatie. Schilderij erg goed ingepakt voor transport. Kwaliteit print is mooi.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2022

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit koeien kunstwerk Kalf van Mascha de Lange op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 19 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
171,-154,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!