Twee vissen in ijs

Twee vissen in ijs van Mascha de Lange

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Twee vissen in ijs

van Mascha de Lange

Twee vissen in ijs van Mascha de Lange

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 748951

Profiteer alleen vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 107 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen
10% korting verrekend!

Omschrijving

Project: Vis & Fossiel is mijn persoonlijke zoektocht naar de universele oorsprong geworden.

Water is de bron van het leven; ons lichaam is ontstaan in het vruchtwater in moeders buik, zoals het leven op aarde in water is begonnen. Daarom is water het symbool van creatviteit, maar ook van het onbewuste en de droom, van gevoelens en sferen uit het allereerste begin, toen je nog geen woorden had.

Vissen leven in het water en daarom beschouw ik ze als boodschappers van je gevoelens, je onderbewuste of je intuïtie. Zij staan voor het plotselinge inzicht, de creatieve inval, de inspiratie of de droom die je helder voor de geest staat bij het ontwaken. Kortom alle momenten waarop je ineens het licht ziet of zou moeten zien.

Dit werk wordt aangeboden door Mascha de Lange

Mascha de Lange profielfotoVan  kleins  af aan ben ik gefasineerd door de  wereld om mij heen, met de natuur en dieren als grootste inspiratiebron. De prachtige details, kleuren, vormen en structuren bleven mij boeien. En zo ontstond mijn liefde om beelden te willen creëren. Fotografie  is  voor mij een middel om die beelden vast te leggen. In 1994 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Groningen.

Ik werk graag aan langdurige projecten waarbij ik mijn eigen beelden creëer en samenstel binnen een bepaald thema. Fotograferen doe ik het liefst in de studio, waar ik het licht en sfeer geheel naar mijn hand kan zetten. Mijn foto's worden regelmatig geëxposeerd en gepubliceerd.

Daarnaast fotografeer ik huisdieren in de studio, op een manier dat hun bijzondere karakter en/of hun kenmerken goed naar voren komen, met hier en daar een beetje fun. Waarbij ik steeds weer geinspireerd en geraakt word door alle verschillende persoonlijkheden van deze dieren.

Daarnaast geef ik regelmatig workshops omdat ik het fijn vind om mijn passie en kennis voor fotografie over te dragen en te delen.

Alle werken