Kalfje olifant

Kalfje olifant van Francis Dost

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Kalfje olifant van Francis Dost thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 327110

Kalfje olifant van Francis Dost

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!
Kalfje olifant van Francis Dost

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Dit jonge olifantje heeft net een heerlijk modderbad genomen. Ze genieten met volle teugen van dit bad en dat is goed te zien aan hun uitdrukking. Moeder was in de buurt hoor, maar gelukkig kreeg ik de gelegenheid om deze foto te maken.

Over Francis Dost

Francis Dost profielfotoIn mei 2014 ben ik gestart met wat is uitgegroeid tot de grootste passie in mijn leven. Zo heerlijk en rustgevend om in de natuur op zoek te gaan naar mooie verhaaltjes. Dat is dan ook wat ik graag met mijn verhalende foto's wil overbrengen aan u als kijker. Voelen, kijken, fantaseren en even wegdromen in het verhaal. Omdat ik iets meer met mijn foto's wil doen ben ik begonnen met het schrijven van een kinderboek. Ik wil de kinderen mijn natuurbeleving laten voelen en iets meegeven over de wonderschone natuur en haar kleine verhaaltjes. Zo hoop ik, op mijn eigen bescheiden manier, een kleine bijdrage te kunnen leveren aan educatie en vooral betrokkenheid met en beleving in de natuur.

Alle werken