Kamperen in een Noors fjord tijdens een kanotrip in de zomer

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 366 932

Sjoerd van der Wal over Kamperen in een Noors fjord tijdens een kanotrip in de zomer

Tent en kajak in het Lysefjord in Noorwegen bij zonsondergang tijdens een kanotrip in de zomer. Het Lysefjord of Lysefjorden is een fjord in Forsand in Ryfylke in het zuidwesten van Noorwegen, ten oosten van de stad Stavanger. Het is een populair fjord om te bezoeken voor toeristen en beroemd om de rots van Preikestolen en de Kjeragbolten.
Kamperen in een Noors fjord tijdens een kanotrip in de zomer vind je in de categorieën Bergen, Fjord, Fotografie, Kamperen, Kano (vaartuig), Landschappen, Lysefjord, Noorwegen, Oceanen en zeeën, Outdoor, Recreatie, Zomer en Zonsondergang.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Kamperen in een Noors fjord tijdens een kanotrip in de zomer als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Kamperen in een Noors fjord tijdens een kanotrip in de zomer van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Kamperen in een Noors fjord tijdens een kanotrip in de zomer van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 366 932
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden