Kamperen in een Noors fjord tijdens een kanotrip in de zomer

Kamperen in een Noors fjord tijdens een kanotrip in de zomer van Sjoerd van der Wal

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Kamperen in een Noors fjord tijdens een kanotrip in de zomer

van Sjoerd van der Wal

Kamperen in een Noors fjord tijdens een kanotrip in de zomer van Sjoerd van der Wal

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 366932
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

Tent en kajak in het Lysefjord in Noorwegen bij zonsondergang tijdens een kanotrip in de zomer. Het Lysefjord of Lysefjorden is een fjord in Forsand in Ryfylke in het zuidwesten van Noorwegen, ten oosten van de stad Stavanger. Het is een populair fjord om te bezoeken voor toeristen en beroemd om de rots van Preikestolen en de Kjeragbolten.

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Sjoerd van der Wal profielfotoFotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken