Keizergracht Amsterdam

van Melanie Viola

- Werkcode: 97 819

Melanie Viola over Keizergracht Amsterdam

Amsterdam staat bekend als het Venetië van het Noorden. Vele idyllische grachten lopen door het historische centrum. Keizersgracht (Kaiser gracht) is het gemiddelde van de drie belangrijkste grachten van de resulterende in de 17e eeuw in de oude stad van de Amsterdamse grachtengordel. De zwarte en witte kleurstelling ondersteunt de gedetailleerde basisstructuur.
Keizergracht Amsterdam vind je in de categorieën Amsterdam, Architectuur, Bruggen, Canal+, Central business district, Fietsen, Fotografie, Geschiedenis, Grachtengürtel, Grachtenring, Idylle, Kaisergraben, Keizersgracht (Amsterdam), Kust, Landen & Reizen, Nederland, Oriëntatiepunt, Rivier, Skyline, Stedelijke landschappen, Steden, Toeristische attractie, Urban / Street, Water, Wereldstad, Wit en Zwart-wit.
Melanie Viola profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Melanie Viola

De werken van de Berlijnse kunstenaar zijn geïnspireerd door de laatste trends en reizen en creatieve experimenten. Er zijn series van vele bekende plaatsen in de wereld, die taferelen en bezienswaardigheden tonen die typisch zijn voor het land. Schilderachtige passages, verfijnde kleuraccenten en grafische nuances vinden in de werken een unieke combinatie. Maar unieke en boeiende kiekjes worden ook gemaakt in klassiek zwart-wit en in minimalistische taferelen. Er zijn ook talrijke typografieën, abstracte ontwerpen en werken in gemengde techniek te ontdekken. Door kunst te creëren die ze zelf aan de muur zou willen zien, heeft ze een visionaire integriteit behouden die kunstliefhebbers wereldwijd aanspreekt.

Alle werken van Melanie Viola


Waarom je kiest voor Keizergracht Amsterdam als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Keizergracht Amsterdam van Melanie Viola

Koop de foto Keizergracht Amsterdam van Melanie Viola op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 97 819
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden