Kerkje in de heerlijke setting van de bergen van de Dolomieten

Kerkje in de heerlijke setting van de bergen van de Dolomieten van Rob IJsselstein

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 437115

Kerkje in de heerlijke setting van de bergen van de Dolomieten van Rob IJsselstein

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
122 gratis verzending!
Kerkje in de heerlijke setting van de bergen van de Dolomieten van Rob IJsselstein

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

In de Dolomieten in Italië, net onder de grens van Oostenrijk, in het gebied dat Zuid-Tirol heet, ligt in een verstopt dal het plaatsje Sankt Maddalena. Daar staat dit Sankt Johann-kerkje met op de achtergrond de pieken van de Geislergruppe. Deze foto is karakteristiek voor de Dolomieten, die door de bijzondere landschappen door de Unesco aan de lijst van Werelderfgoed zijn toegevoegd.

Over Rob IJsselstein

Rob IJsselstein profielfotoLandschappen en stadsgezichten zijn mijn meest geliefde onderwerpen. Daarbij zoek ik naar schoonheid in het beeld; dat kan komen van elk van compositionele elementen als lijnen, vormen, ritmes, licht/donker, kleurencombinaties. Voor mij is een foto geslaagd, als ik hem ophang aan de muur en er maandenlang van kan genieten zonder dat er irritaties over onvolkomenheden ontstaan. Onderwerpen vind ik meestal buiten, in de natuur of in de stad. Op de vele reizen, die ik maak, maar ook vlak bij de deur. Mijn foto's zijn regelmatig gepubliceerd in dagbladen en tijdschriften. Ook zijn foto's te zien geweest in meerdere exposities in de Alphense regio. Heel veel geleerd heb ik in de drie jaar (2007 tot 2010), die ik in de Verenigde Staten heb gewoond, gewerkt en gefotografeerd. Inmiddels heb ik twee fotoboeken uitgegeven met foto's van Alphen aan den Rijn, waar ik woon.

Alle werken