Kijk altijd achterom

Kijk altijd achterom van Annemiek van Eeden

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Kijk altijd achterom van Annemiek van Eeden

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 125475
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
94 gratis verzending!

Omschrijving

In Amsterdam vind je de NDSM werf. Vroeger was dit een scheepsreparatiewerf en het bevindt zich aan de noordzijde van 'het IJ'. Tegenwoordig wordt dit terrein gebruikt als verzamelplaats met betaalbare woon- en werkruimten voor kunstenaars, ambachtslieden en ondersteunende bedrijfjes.
Vooral de vele kunstenaars die zich hier verzameld hebben, maken dat dit een interessant terrein is geworden voor fotografie. Er wordt kunst gemaakt van de meest vreemde objecten. Heel mooi om te zien hoe creatief mensen kunnen zijn.
Een verzameling oude paspoppen in een caravan leverde mij dit beeld op, met de titel "Kijk altijd achterom".

Over Annemiek van Eeden

Annemiek van Eeden profielfotoHoi! Ik ben Annemiek van Eeden en ga als fotografe te werk onder de naam AVEfotografie. Sinds juli 2014 heb ik mijn droom waargemaakt en ben ik mijn eigen onderneming begonnen. Mijn passie en creativiteit wil ik graag met mensen delen. Naast werken in opdracht vind ik het ook heerlijk om mijn 'eigen ding' te doen en deze beelden zal ik op Werk aan de Muur beschikbaar stellen voor de liefhebbers. Een vleugje brutaal, maar altijd met een grote glimlach. Een tikkeltje eigenwijs, maar met volle overtuiging. Veel plezier!

Alle werken