Kleinpolderplein

Kleinpolderplein van Rick Keus

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Kleinpolderplein van Rick Keus

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 58448
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
146 gratis verzending!

Omschrijving

Het knooppunt is een mix van drie knooppuntsoorten en is ook niet in alle relaties ongelijkvloers. De A13 komt vanuit het noorden en eindigt op de A20 die onder het knooppunt doorgaat. Feitelijk is het einde van de A13 een afrit naar Rotterdam. De relatie vanaf Gouda naar Den Haag en vice versa lopen met directe fly-overs, terwijl de verbinding vanaf Hoek van Holland naar Den Haag via een turbineboog gaat. Het knooppunt heeft vier niveaus, onderop de verdiepte A20, daarboven de rotonde naar het onderliggend wegennet, daaroverheen de verlenging van de A13 naar Stadhoudersweg en bovenop de fly-overs vanaf het noorden naar oosten en vice versa. Het knooppunt is krap en complex, mede door de geintegreerde toe- en afritten. De aansluitende A13 en A20 tellen op alle takken 2x3 rijstroken. De A20 telt door het knooppunt echter slechts 2x2 rijstroken. Rondom het knooppunt liggen een aantal van de meest overbelaste wegvakken van Nederland.

Over Rick Keus

Rick Keus profielfotoRick Keus is sinds 1990 freelance fotograaf, gevestigd in Rotterdam. Zijn fotografie spitst zich toe op sociaal maatschappelijke onderwerpen.
Hij probeert een verbinding te leggen tussen het onderwerp, geportretteerde en kijker. De kracht moet in de directheid en verbondenheid met het onderwerp zitten. Fotografie als creatief venster naar een alledaagse of verborgen wereld.

Alle werken