Kleurrijk beeld van de Willemstunnel en verkeer in Arnhem

van Bart Ros

- Werkcode: 829 243

Bart Ros over Kleurrijk beeld van de Willemstunnel en verkeer in Arnhem

Kleurrijk beeld van de Willemstunnel en verkeer in Arnhem.

De Willemstunnel is een tunnel voor het gemotoriseerde wegverkeer in het centrum van de Nederlandse stad Arnhem en is in het jaar 2000 gebouwd.. De tunnel is gebouwd nadat plannen uitgewerkt werden van het plan Arnhem Centraal. Dit voorzag er onder andere in dat het verkeer in de ring om het centrum van Arnhem eenrichtingsverkeer werd. De tunnel is dan ook maar in 1 richting. In het midden is een ondergrondse splitsing met toegang tot de parkeergarage van Station Arnhem Centraal. De totale tunnellengte bedraagt ongeveer 400 meter waarvan 100 meter overdekt. De tunnel begint bij het Willemsplein, gaat onder het Nieuwe Plein door en komt bij de Roermondsplein uit. De tunnel komt regelmatig in het regionale nieuws vanwege ongelukken.
Kleurrijk beeld van de Willemstunnel en verkeer in Arnhem vind je in de categorieën Arnhem, Avondfotografie, Fotografie, Gelderland, Kleuren, Nachtfotografie, Nederland, Verkeer en langesluiter.
Bart Ros profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bart Ros

HALLO ?, MIJN NAAM IS BART ROS.
FOTOGRAAF EN STADSFOTOGRAAF UIT DEVENTER OVERIJSSEL
En ik ben architectuur, interieur en stadsfotograaf werkzaam in de regio Deventer en Overijssel. Bijna dagelijks kan je mij vinden aan de IJssel of in de historische straten van onze Hanzesteden in Nederland. Druk bezig om jullie unieke beelden te brengen.

Deze beelden kunnen we samen inzetten voor marketingdoeleinden en online media. Daarnaast maakt ik boeken en kalenders van mijn fotografie, geef ik les en hou ik meerdere keren er jaar leuke fotowalks.

Ik ben als fotograaf gevestigd in Deventer; een prachtige historische stad, omgeven door de vrije natuur. Het resultaat van mijn liefde voor fotografie en de stad Deventer is de kalender van Deventer met 12 unieke foto’s en stadsaanzichten van Deventer en de omgeving. En een boek over Deventer met nog meer unieke beelden met de naam. “Buitengewoon Deventer 2: Deventer en Omstreken“.

Alle werken van Bart Ros


Waarom je kiest voor Kleurrijk beeld van de Willemstunnel en verkeer in Arnhem op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kleurrijk beeld van de Willemstunnel en verkeer in Arnhem van Bart Ros

Koop de foto Kleurrijk beeld van de Willemstunnel en verkeer in Arnhem van Bart Ros op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 829 243
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.