Kleurrijke tulp

van Lida Bruinen

- Werkcode: 52 521

Lida Bruinen over Kleurrijke tulp

Dit werk is op de iPad getekend. Het ziet eruit als een pasteltekening. Een vrolijke, kleurrijke hollandse tulp. Laat de zon maar schijnen in je huis met dit kunstwerk boven de bank. De vibrerende kleuren spatten er af.
Kleurrijke tulp vind je in de categorieën Abstract, Bloemen, Contemporary, Digitale Kunst, Felle kleur, Flower Power, Graphics, IPad, Illustraties, Lida Bruinen, Modern, Nederland, Pastel, Tekeningen, Tulp, fluorkleur en neonkleur.
Lida Bruinen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Lida Bruinen

Mijn naam is Lida Bruinen, ik ben geboren in 1962. Na jaren van mandalatekenen met kleurpotlood was ik toe aan intensere materialen. In het verleden heb ik met aquarelverf gewerkt, maar ik kies nu voornamelijk voor schilderen met acrylverf, vaak in combinatie met collage. Wel heeft een deel van mijn werk nog de spirituele inslag die kenmerkend is voor de mandala. Prikkels uit de omgeving of eigen emoties en gedachten vormen mijn inspiratiebron. Dat waar ik op dat moment mee bezig ben, moet er via een creatieve uitlaatklep uit. Een verbindende factor is het kleurgebruik. Ik houd van felle, sprekende kleuren. Mijn drang om me creatief te uiten resulteert in een diversiteit aan werk, waar eigenlijk geen etiketje op te plakken valt. Ik wens de bezoeker van deze site veel kijkplezier.

Alle werken van Lida Bruinen


Waarom je kiest voor Kleurrijke tulp op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kleurrijke tulp van Lida Bruinen

Koop de illustratie Kleurrijke tulp van Lida Bruinen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 52 521
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden