Koeien in de wei in de zomer in zwart wit

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 280 726

Sjoerd van der Wal over Koeien in de wei in de zomer in zwart wit

Groep koeien in de wei tijdens een mooie zomer dag met een blauwe lucht met wat wolkjes in de achtergrond. De koeien kijken in de lens bij deze close up foto's in zwart wit.
Koeien in de wei in de zomer in zwart wit vind je in de categorieën Boerderij, Dieren, Farm, Fotografie, Holstein-Friesian, KOE, Koeien, Made (hooiland), Wachtkamer, Zomer, Zoogdieren en Zwart-wit.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Koeien in de wei in de zomer in zwart wit op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Koeien in de wei in de zomer in zwart wit van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Koeien in de wei in de zomer in zwart wit van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 280 726
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
154,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden