Kogeldistel

Kogeldistel van Jan van der Knaap

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Kogeldistel

van Jan van der Knaap

Kogeldistel van Jan van der Knaap

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 291196
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Dit is een kogeldistel, die officieel de Echinops sphaerocephalus heet. Dat is natuurlijk een hele mond vol, maar de naam is afgeleid van het Griekse woord voor egel. De kogeldistel is een ronde stekelige bloem, uit de familie van de distel.

Deze plant, die een hoogte kan bereiken van 60 tot 120 cm, heeft een vierzijdige weinig vertakte stengel met witte vilthaartjes. De bloeitijd manifesteert zich tussen juni en eind augustus en levert een prachtige maar stekelige ronde bloemkorf. Deze bloemkorf bestaat uit vele kleine grijsblauwe bloempjes. Wanneer de zaden rijp zijn valt de bol uit elkaar.

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Knaap

Jan van der Knaap profielfotoHallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken