Koude winternacht in Senja / Lofoten, Noorwegen

van Martijn Smeets

- Werkcode: 251 534

Martijn Smeets over Koude winternacht in Senja / Lofoten, Noorwegen

De straatverlichting van een klein dorpje op het schiereiland Senja in het hoge Noorden van Noorwegen kleurt de sneeuw tijdens het invallen van een koude winternacht. Senja ligt tussen Tromso en de eilanden van de Lofoten en bevat een aantal prachtige fjorden. In de winter verandert het landschap in een onder sneeuw bedolven wonderland.
Koude winternacht in Senja / Lofoten, Noorwegen vind je in de categorieën Fjord, Fotografie, Landschappen, Lapland, Lofoten, Modern, Nachtfotografie, Noorwegen, Scandinavië, Senjehopen, Sneeuw en Winter.
Martijn Smeets profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Martijn Smeets

In mijn vrij werk combineer ik mijn passie voor reizen met mijn grote liefde fotografie. Landschappen en natuur beslaan het grootste deel van de hier aangeboden werken, van de winterlandschappen van Noorwegen tot de tropische jungles van Costa Rica. En, niet te vergeten, foto's van mijn stad: Rotterdam.

Alle werken van Martijn Smeets


Waarom je kiest voor Koude winternacht in Senja / Lofoten, Noorwegen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Koude winternacht in Senja / Lofoten, Noorwegen van Martijn Smeets

Koop de foto Koude winternacht in Senja / Lofoten, Noorwegen van Martijn Smeets op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 251 534
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
154,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden