LOVELY FLOWERS ARE KISSING A YELLOW FIELD Iv4

van Pia Schneider

- Werkcode: 316 406

Pia Schneider over LOVELY FLOWERS ARE KISSING A YELLOW FIELD Iv4

Modern Mixed Media: abstract painting and floral graphics of flowers, leaves and branches. ©8-2017 by Pia Schneider | atelier COLOUR-VISION.
LOVELY FLOWERS ARE KISSING A YELLOW FIELD Iv4 vind je in de categorieën Abstract, Bloemen, Collage, Geel, Goud, Herfst, Illustraties, Indian Summer, Landschappen, Natuur en Weer, Planten, Rood en Schilderijen.
Pia Schneider profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Pia Schneider

Pia Schneider is een wereldwijd bekende professionele en gekwalificeerde grafisch ontwerper, mediadesigner en beeldend kunstenaar. Zij is geboren en woont in Duitsland bij de stad Trier aan de romantische rivier de Moezel. In 1998 begon zij als autodidact, freelance Textielontwerpster terwijl zij in Düsseldorf woonde. In 1999 studeerde ze af aan de Europese Kunstacademie in Trier.
2000 richtte zij haar onafhankelijke studio 'atelier COLOUR-VISION' op.
In 2005 behaalde ze haar diploma Mediavormgever, na 3 jaar voltijds school in Dortmund.

Pia houdt ervan om op verschillende gebieden te creëren. Haar passie zijn abstracte schilderijen, geometrische vormen, grafische ontwerpen en haar liefde voor de oceaan. Ook fotografeert zij met passie botanische objecten en architectonische vormen. Haar affiniteit voor het ongewone is terug te vinden in haar werken.
----
Let op: Alle originele rechten op deze kunstwerken zijn eigendom van en beschermd © door Pia Schneider | atelier COLOUR-VISION.

Alle werken van Pia Schneider


Waarom je kiest voor LOVELY FLOWERS ARE KISSING A YELLOW FIELD Iv4 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

LOVELY FLOWERS ARE KISSING A YELLOW FIELD Iv4 van Pia Schneider

Koop de illustratie LOVELY FLOWERS ARE KISSING A YELLOW FIELD Iv4 van Pia Schneider op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 316 406
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
109,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden