Lamborghini

Lamborghini van Greetje van Son

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Lamborghini van Greetje van Son thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 62550

Lamborghini van Greetje van Son

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Lamborghini van Greetje van Son

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Op de terugweg van een dagtocht belandden wij bij een eetgelegenheid met een groot grasveld. Tot onze grote verrassing stond dit grasveld vol met de mooiste sportauto's. Ferrari's, Lamborghini's en nog vele anderen. Ze stond er in de mooiste felle kleuren: rood, geel, oranje , zwart en zilver. Voor velen en de fotograaf in mij, een lust voor het oog. Van een aantal heb ik detailfoto's genomen voor de mooie lijnen en kleuren.
Op de ze foto zie je een detail van een Lamborghini in geel.

Over Greetje van Son

Greetje van Son profielfotoHallo, zoals je kunt zien hou ik van fotograferen. Ik ben begonnen als autodidact en heb veel geleerd door naar andere fotografen te kijken en natuurlijk ook door veel te fotograferen. In 2014 heb ik de vakopleiding afgerond aan de Fotovakschool. Waar ik ook ga, je zult me (bijna) altijd met een fototoestel tegenkomen. Mijn interesses in fotografie zijn breed. Moderne architectuur, macrofotografie en landschap zijn toch wel de disciplines waar ik bijzonder warm voor loop. Maar ook pop art (grafitti) straatfotografie, portretten en concertfotografie vind ik leuk om te doen. Details springen mij vaak in het oog, die ik dan ook vastleg. Ik geniet van het fotograferen en de resultaten ervan. Een goede reden om mijn werk op deze site te publiceren, zodat anderen er ook van kunnen genieten. Dank je voor de belangstelling.Greetje

Alle werken