Late zonnestralen boven de Waddenzee

Late zonnestralen boven de Waddenzee van Karla Leeftink

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 178256

Late zonnestralen boven de Waddenzee van Karla Leeftink

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Onderweg naar een activiteit in Harlingen kon ik het natuurlijk niet laten om te stoppen bij de dijk. Het regende pijpenstelen... Maar gelukkig: tien minuten later werd het droog. Ik wachtte nog even en zag een klein gaatje tussen de bewolking ontstaan. Ik trok mijn oude jas en schoenen aan en klom over de dijk. naar het gebied waar eb en vloed de dienst uitmaken. Het zou hangen aan het statief worden want het waaide hard!! Het was gevaarlijk glad. Voetje voor voetje kwam ik lager bij het water, plaatste statief en camera en schoof de juiste filters voor de lens. Want yes, fantastisch, de zon kwam er zowaar nog even door met haar gouden stralen!

Over Karla Leeftink

Ik houd mij vooral bezig met natuurfotografie. Ik woon momenteel in Assen en ben veel te vinden in de gebieden van de Drentsche Aa op de momenten van de dag waarop ik verwacht dat het licht het mooist is. Landschapsfotografie en het fotograferen van dieren horen bij mijn voorkeuren.

Alle werken