Le Lac d'Orient

Le Lac d'Orient van Yvonne Blokland

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Le Lac d'Orient van Yvonne Blokland

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 40883
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
111 gratis verzending!

Omschrijving

Het meer d?Orient maakt deel uit van het natuurpark van het fôret d'Orient, die in 2002 is opgericht. Het park beslaat 1560 hectares en beschikt over 3 grote meren : Orient, in 1966 aangelegd, Temple en Amance, in 1990 aangelegd.
De meren Lac d?Orient en Temple zijn aangelegd, om het overtollige water van de Seine af te voeren en om Parijs van drinkwater te voorzien.
Met het aanleggen van Amance zijn er ecosystemen gecreerd met een hoge biologische waarde; inmiddels zijn de meren en het bos een regionaal Natuurpark geworden.
De meren, met de eilandjes en schiereilandjes en de bossen er omheen vormen een belangrijk ornitologisch gebied, voor trekvogels, maar ook voor vele andere vogelsoorten.Het gebied zijn tevens talloze zoogdieren, reptielen en amfibieën te vinden, en vooral ook vele soorten zoetwater vissen.
Het meer ligt in Frankrijk, Champagne Ardennes vlakbij Troyes .

Over Yvonne Blokland

Yvonne Blokland profielfoto" It makes me happy to create memories "
Even voorstellen, ik ben Yvonne en fotografie is mijn passie. Na al die jaren fotograferen kan ik nog steeds niet kiezen wat ik het leukst vind binnen de fotografie. Dus je zult hier zeer uiteenlopend werk vinden. Leuk om meer werk van mij te zien? Kijk dan even op mijn website! (volgen op facebook kan natuurlijk ook) Mocht je iets kopen uit mijn shop : Dank en veel plezier ermee ! (en wat leuk als je even laat zien waar en hoe mijn werk is komen te hangen !!! )
Hartelijke groet !!

Alle werken