Facebook pixel
Le Lac d'Orient

Le Lac d'Orient van Yvonne Blokland

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Le Lac d'Orient van Yvonne Blokland thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 40883

Le Lac d'Orient van Yvonne Blokland

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Le Lac d'Orient van Yvonne Blokland

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het meer d?Orient maakt deel uit van het natuurpark van het fôret d'Orient, die in 2002 is opgericht. Het park beslaat 1560 hectares en beschikt over 3 grote meren : Orient, in 1966 aangelegd, Temple en Amance, in 1990 aangelegd.
De meren Lac d?Orient en Temple zijn aangelegd, om het overtollige water van de Seine af te voeren en om Parijs van drinkwater te voorzien.
Met het aanleggen van Amance zijn er ecosystemen gecreerd met een hoge biologische waarde; inmiddels zijn de meren en het bos een regionaal Natuurpark geworden.
De meren, met de eilandjes en schiereilandjes en de bossen er omheen vormen een belangrijk ornitologisch gebied, voor trekvogels, maar ook voor vele andere vogelsoorten.Het gebied zijn tevens talloze zoogdieren, reptielen en amfibieën te vinden, en vooral ook vele soorten zoetwater vissen.
Het meer ligt in Frankrijk, Champagne Ardennes vlakbij Troyes .

Over Yvonne Blokland

Yvonne Blokland profielfoto" It makes me happy to create memories " Leuk dat je deze pagina bezoekt. Onze vakanties brengen we veelal door in Frankrijk: zee, bergen, meren, steden, dorpen allemaal even mooi en fotogeniek. Ik heb geen voorkeur voor een bepaalde stijl. Ik vind alles mooi van macro tot groothoek. Van bloemen tot weidse landschappen. Ik hoop een afwisselende collectie in mijn shop neer te zetten. Ik woon in de Allblasserwaard waar ik vaak rondtoer om de mooie plekjes die dit gebied heeft vast te leggen. Molens, slootjes, koeien, schapen, prachtige vergezichten etc. Vind je het leuk om meer werk van mij te zien? Kijk dan eens op mijn website http://www.photo-yvonne.com/ . Op http://acard4every1.sendasmile.com/ vind je een ruime sortering wenskaarten die uiteraard allemaal door mij zelf ontworpen zijn of gemaakt van één van mijn foto's . Als je altijd op de hoogte wil blijven van nieuw werk, aanbiedingen etc. volg mij dan op facebook !

Alle werken