Leeg Kasteel

van Perry Wiertz

- Werkcode: 313 647

Perry Wiertz over Leeg Kasteel

In een groot bosgebied ligt dit mooie kasteel verscholen. Zowel de paardenstallen als de kapel is nog intact. Vanuit alle gebouwen is er een prachtig uitzicht op een grote vijver. Zo jammer dat er tegenwoordig niemand weer woont.
Leeg Kasteel vind je in de categorieën Antiek, Architectuur, Boerderijdieren, Fotografie, Kasteeltuin, Kastelen, Paleis, Toren (bouwwerk), Tuin, Urban / Street, Verlaten plekken en Villa (bouwkunde).
Perry Wiertz profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Perry Wiertz

Voor mijn camera reserveerde ik altijd wel een plekje bij een uitstapje of vakantie. Hierdoor kreeg deze een steeds belangrijkere rol bij het inpakken van mijn bagage. Tegenwoordig is mijn camera misschien wel het eerste dat ingepakt wordt in een daarvoor bestemde rugzak vol met accessoires, zodat ik tijdens mijn avonturen landschappen en verlaten plekken kan vastleggen. Dit is de laatste jaren uitgegroeid tot een serieuze bezigheid. De plekken die ik tijdens mijn reizen tegenkom wil ik dan ook graag delen. Iedereen passeert wel eens een indrukwekkende locatie of een oude vervallen schuur, maar hoe ziet dat er bij zonsondergang of van binnen uit...?

Alle werken van Perry Wiertz


Meer weten over Perry Wiertz?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Leeg Kasteel als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Leeg Kasteel van Perry Wiertz

Koop de foto Leeg Kasteel van Perry Wiertz op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 313 647
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden