Les Troi Gaules

van Sander van der Werf

- Werkcode: 268 564

Sander van der Werf over Les Troi Gaules

Kleurrijke zonsondergang boven Lyon, gezien vanaf Amphitheater des Troi Gaules. Basilica Notre-Dame de Fourvière en Vieux Lyon zijn vanaf deze locatie in Croix Rousse goed te zien.
Les Troi Gaules vind je in de categorieën Amphitheatre des Troi Gaules, Basiliek, Fotografie, Fourvière, Frankrijk, Jardin des Plantes, La Croix-Rousse, Lyon, Rhône-Alpes, Stedelijke landschappen, Urban / Street, Wolken en Zonsondergang.
Sander van der Werf profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander van der Werf

Sander van der Werf (1973) heeft illustratie gestudeerd aan kunstacademie Minerva in Groningen. Als buitensporter in hart en nieren is hij zich in de loop der jaren naast het illustreren en maken van wandschilderingen steeds meer gaan bezighouden met (buitensport)fotografie. Hij is zodoende gespecialiseerd in outdoor-, reis- en landschapsfotografie. Sander heeft artikelen en foto's gepubliceerd in o.a. Op Pad, Bergen Magazine, Outdoor Magazine, Limits en Hoogtelijn. Favoriete onderwerpen zijn hiken, Lapland, alpinisme en winteravontuur. Hiernaast maakt Sander o.a. foto's in opdracht en voor verschillende Stockfotobureaus. In Nederland houdt hij zich vooral bezig met landschapsfotografie. Sander fotografeert en filmt met een Sony full frame camera en werkt met Apple en Lightroom.

Alle werken van Sander van der Werf


Waarom je kiest voor Les Troi Gaules als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Les Troi Gaules van Sander van der Werf

Koop de foto Les Troi Gaules van Sander van der Werf op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 268 564
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
139,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden